Örtkapslar

Allt i ett!

Allt i ett!

Många människor är väldigt bra på att ta hand om sig själva och sina kroppar på allra bästa sätt. De tränar eller rör på sig dagligen, för att hålla sin kropp fit och igång liksom. De äter bra och näringsrik kost och de ser även till att få i sig vitaminer och mineraler, utöver det som de får i sig genom sin mat om dagarna. Något som blivit så smidigt nu för tiden är att man kan ta bara en kapsel, så finns allting där i. Allting i en enda tablett. Istället för att behöva ta flera olika örter till exempel, eller dricka te för att få i sig av en sorts ört, så finns det faktiskt Örtkapslar nu att köpa för den som vill det.

 

Örtkapslar

Så sjukt smidigt, eller hur? Man tar en kapsel om dagen, eller två beroende på vad det är för något man vill stoppa i sig. Det finns hur mycket olika sorters örter som helst och dessa är bra för olika saker och funkar på lite olika sätt i kroppen. Som exempel så finns det örtkapslar med aloe vera, malört, nejlika, oregano, olivblad och rosenrot. Men som sagt, det var bara några exempel det. Utbudet är stort och efterfrågan likaså.

 

 

Användningsområden

Begreppet örter används vid och om alla de växter som används i mat, som kryddor eller som medicin. Kosttillskott som det också kallas, är ett välanvänt läkemedel som många tar till som en början innan de går vidare med receptbelagda vitaminer eller mediciner. En del klarar sig bra på kosttillskott och behöver kanske inte ens gå till läkare för medicin, men så funkar det ju inte för alla så klart. 

Att man använder örter och örtkapslar för att gagna någons hälsa är lika gammalt som mänskligheten brukar man säga, det har använts i tiders tider.