Projektledarutbildning

Är du en typisk ledare?

Är du en typisk ledare?

Har du kört fast i din yrkesroll eller tröttnat på en vardag du haft på tok för länge? Det är aldrig för sent att studera vidare, utvecklas och lära dig nya saker. Varje utbildning behöver inte innebära att du ska arbeta som just den titel du studerar till. Inte ens att du ska byta jobb, du kan studera bara för att utveckla dig själv och ditt privatliv också. Men de flesta vill bli just det de studerar till.

Är du intresserad av att leda andra människor? Vara spindeln i nätet för en kampanj eller företagets nya projekt? Då bör projektledning intressera dig. En projektledare planerar, leder och styr arbetet för olika projekt. De skapar ett kreativt arbetsklimat bland deltagarna i projektet och stimulerar nytänkande. En projektledare är duktig på att organisera och ha kontroll över hur ett projekt fortlöper. Till sin hjälp har den en grupp människor som alla är experter på sitt område.

Låter det här som någonting som du kanske är bra på eller vill göra? Det finns en hel del utbildningar inom området. Om du bor i, eller vill flytta till Stockholm så finns det en projektledarutbildning på Wenell där de integrerar praktiska gruppövningar och rollspel för att belysa ledarskap och kommunikationsaspekter när det gäller projektledning. Här får du en gedigen verktygslåda och ett självförtroende i din blivande yrkesroll. Som med många andra utbildningar måste du vara beredd på att arbeta hårt och lägga ner tid på litteratur och hemuppgifter. Denna utbildning är uppdelad i fyra olika etapper vilket gör att du får möjlighet att göra en djupdykning i de olika ämnena.

Så, är du en blivande projektledare eller tror dig ha de egenskaper som krävs för att leda ett projekt så ska du satsa på en sådan utbildning. Kunskap är att utvecklas både i arbetslivet och privat.