Hotell nära arlanda

Arlanda - Sveriges största flygplats

Arlanda - Sveriges största flygplats

Arlanda ligger i Stockholm och är Sveriges största flygplats. Mer än 26 miljoner människor reser från Stockholm varje år. Det är en stor flygplats som har många affärer och restauranger att välja mellan. Flygplatsen öppnades 1959 och har idag fem terminaler. Det finns även VIP-lounge för olika flygbolag som du kan spendera din tid på. Det är enkelt att ta dig till Arlanda med buss och tåg. Det finns en tågstation på flygplatsen och tåg avgår från centralstationen i Stockholm. De avgår var 15:e minut från centralstationen och tar cirka 20 minuter. Du kan även ta flygbussarna för att ta dig till flygplatsen. 

 

Fördelar med att hyra hotell innan flyget

Det finns många anledningar till att boka ett hotell innan ditt flyg. Du slipper att gå upp tidigt för att hinna med ditt flyg och kan istället ta det lugnt den morgonen du ska flyga. Du slipper helt enkelt stressen som ofta kommer med att resa, utan du kan istället gå och ha en hotellfrukost i lugn och ro. Många hotell som ligger nära flygplatsen har dessutom en kostnadsfri transport som tar dig snabbt och enkelt till flygplatsen. 

Hotell nära Arlanda

Det finns ett flertal hotell som ligger nära Arlanda flygplats som du kan stanna på innan ditt flyg. Det finns hotell som ligger precis bredvid flygplatsen och de som ligger lite mer utanför flygplatsen. Innan du bokar ett hotell är det viktigt att du kollar upp exakt var hotellet ligger så det inte är för långt från flygplatsen för dig. Att hitta ett boende vid flygplatsen är inte alls svårt som tur är. Park Airport Hotel är exempelvis ett hotell till ett bra pris som ligger precis vid flygplatsen. Du kan enkelt boka ett rum via hotellets hemsida eller ringa upp deras reception. Ofta har hotellen även ett gym som alla gäster kan använda.