Modulhus

Att bygga upp ett företag

Att bygga upp ett företag

Som företagare har du en mängd underbara beslut att fatta varje dag. Ett av dem som ni fattar initialt, kanske inte varje dag, gäller företagets lokaler. Vilka behov har ni för era lokaler? Det beror givetvis på vilken typ av verksamhet ni bedriver. Hur stort? Hur ska det inredas och vad har ni för behov av möbler och inventarier? Fast inredning? Har ni belyst tanken att skapa era kontorslokaler med hjälp av Modulhus? I vissa städer är det riktigt svårt att finna lokaler som passar eller att ens finna lediga lokaler. Då kan det vara en spännande lösning för just er.

 

Att bygga era lokaler av moduler

Modulhus kan vara en tillfällig lösning men även en grundkonstruktion för att bygga permanent. Med färdiga moduler går det nämligen ytterst snabbt att färdigställa byggnaden och de inre lokalerna. Beställ färdiga moduler enligt standardmodell och låt byggföretaget färdigställa på plats. Modulhusen kan påminna om baracker men när ni bygger in dem och slutför enligt er egen stil är det få som kommer kunna ana att det i grunden är ett modulhus. Kolla in alla olika typer av lösningar och utseenden exempelvis här http://www.pcsmodulsystem.se/moduler/modulhus/.

 

 

Vid en plötslig försäljnings boom

Säljer ni produkter som ni själva tillverkar eller monterar? Har ni fått en plötslig boom i försäljningen och behöver ytterligare lokaler för lager och montering? Då är det riktigt smart att utöka med hjälp av modulhus på er fastighet. På så vis kan ni välja att avveckla om denna boom inte blir bestående. Kanske får ni tillfällig arbetskraft för ett projekt och behöver lokaler för dessa att arbeta i. Återigen är modulhusen er smidigaste och smartaste lösning. Beställ grundmoduler som är bäst lämpade för er verksamhet. Skapa ett arbetslandskap som ni själva trivs med och se hur det bokstavligen växer fram medan ni ser på.