Modulsystem

Behov av tillfällig lokal?

Behov av tillfällig lokal?

Är du just nu i en expansion av något slag och behöver större yta så kan moduler vara lösningen för dig. Det är med hjälp av ett modulsystem som du kan få större yta och ju fler moduler du använder i systemet ju större lokal kommer du att få. Tillfäliga lokaler kan vara aktuellt för dig som planerar att expandera ditt företag och inte är redo att bygga ut. Som företagare gäller det att du förnyar dig och ser till att behovet av plats blir tillgodosett, men även du som privatperson kan ha nytta av ett modulsystem.

 

Hyra modulsystem 

Oavsett om du är företagare eller privatperson så kan ett modulsystem vara den rätta lösningen för dig som vill ha större yta eller bara en tillfällig lokal. Med hjälp av en tillfällig lokal löser du en temporär platsbrist och kan sedan, när du inte vill ha modulen längre, göra dig av med den. Den bästa lösningen är att hyra en modul så att du slipper eventuella problem med att sälja den. Då är det uthyrningsfirman som står för allt arbete kring modulen. Det är firman som både sätter upp modulsystem hos dig för att sedan komma och plocka ner modulen när du är klar med den.

 

 

Hyra som privatperson

Det är möjligt för dig som privatperson att också hyra din tillfälliga lokal. Du kanske behöver extra utrymme medans barnen bor hemma och du vill ge dem lite mer frihet med en tillfällig bostad ute på trädgården. En modul kan du få i olika utföranden med olika material och färger. Det finns också moduler som är extra funktionella med till exempel bra ljudisolering och det kan ju vara bra om du vill modulen till en replokal. Ett modulsystem ger dig en möjlighet till en tillfällig lokal som hjälper dig med extra utrymme för en kortare tid.