blommor

Blommor i Järfälla ger hemmet liv

Blommor i Järfälla ger hemmet liv

editorial

Att de flesta lever upp på våren när det börjar knoppas och spira utomhus är väl känt. Även om det förekommer vårdepressioner så är det en fin känsla att se när det grönskar utomhus. Växter, blommor och träd ger liv till vår planet och till oss människor. Därför har man också insett att växter och blommor i hemmen kan ge en ökad livskvalité. 

Att ta hand om en växt och ge den god omvårdnad är ljuvligt. Kanske den besvarar kärleken med att visa upp vackra blommor också. Det handlar inte alltid om att ha fönsterbrädorna fulla med växter och blommor. Ibland kanske man bara har en eller ett par som passar in. Det finns växter för alla olika sorters människor. 

Det finns kräsna växter som kräver att bli ompysslade varje dag till de som knappt behöver vatten och solljus för att överleva. Går man till en blomsteraffär och köper blommor och växter kan de med lätthet råda kunden vilken växt som passar just dem.

 

blommor

 

Blommor i Järfälla med kvalité

Allt är inte krukväxter och blommor som man kan ha i många år. Ibland är det vackert med det förgängliga. Att handla en bukett när man ändå köper blommor i järfälla kan vara en höjdpunkt på veckan. En bukett behöver man inte köpa för att man firar något, det kan vara en grå och trist torsdag som behöver muntras upp.

Beroende på vilken typ av blommor man väljer i buketten kan buketten hålla i allt från en vecka upp till flera veckor. Ett knep för att buketten ska vara längre är att ge den lite nytt färskt vatten då och då. Har man väl börjat med inomhusväxter så är det lockande att även ha växter utomhus på sommaren också. Även där erbjuder blomsteraffärerna ett stort utbud som man bara kan välja och vraka bland.