Drick lekar - Drick spel

Drick spel ger roliga stunder med dina vänner

Drick spel ger roliga stunder med dina vänner

editorial

När du umgås med dina vänner kan det behövas något roligt som livar upp stämningen lite. Efter en stunds prat kan det vara trevligt att ta fram till exempel ett spel som ni kan roa er med. Under många år har olika former av dricklekar varit populära på fester. Idag finns det ölspelet och annat som du kan ladda ner via appar till mobilen. Men det finns även många andra roliga spel som du kan ta fram och sätta på bordet. 

Vad sägs om lite roulette, bingo eller kasta tärning som en dricklek? Du kan enkelt ta med dig spelet till en fest eller en annan sammankomst där det finns leksugna vänner. Drick spel i många olika varianter kan köpas på nätet hos till exempel: https://dingadget.se/dricklekar. Det kan vara trevligt att ge bort ett ovanligt spel i present till någon som fyller år. 

 

image

 

Klassiska spel har förvandlats till roliga drickspel

En fest behöver aldrig bli tråkig om du har ett roligt spel att ta fram när det börjar bli en seg stämmning. Det kan göra susen att ta fram ett Spin the Wheel eller Fia med knuff i form av ett drickspel. Det brukar ofta finnas en hel del pigga festgäster som uppskattar en överraskning med ett roligt och ovanligt spel.

Något som är väldigt populärt är drick-roulett som garanterat höjer stämningen på en tillställning. Tänk vad roligt att skapa lite Las Vegas-stämning på festen med ett rouletthjul och numrerade shotglas. Snurra på hjulet och se efter om det är din tur att ta en god shot. Det finns även ett kul och annorlunda spel i form av drick-golf. Svinga klubban och ta reda på vem som får äran att ta en klunk ur shotglaset. Tänk bara på att ta det lugnt med drickandet om det är alkohol i shotglasen.