guide

En guide för de nyfikna

En guide för de nyfikna

Fortfarande är analsex något tabubelagt, inte många går in i en affär och frågar öppet om det finns prylar och rekommendationer för hur analsex fungerar. Ändå finns det många som är nyfikna, och säkert finns det väldigt många som praktiserar det som den mest naturliga sak i världen för dem. Allt är mycket enklare nuförtiden att utforska på nätet, där det finns så mycket information samlad. Man kan till exempel gå in på Analsexguiden och få både information och inspiration, beställa speciella hjälpmedel och välja sina favoriter ur ett varierat utbud av leksaker för vuxna.

 

 

Kulturen sätter gränserna

 

Normer och värderingar skiftar genom tiderna. I vissa kulturer har analsex varit helt normalt och till och med uppmuntrat. Inte minst som preventivmetod har det använts av heterosexuella par. Kyrkans officiella inställning är att det är syndigt, speciellt mellan män, men i vissa samhällen har det ändå varit helt accepterat. Normerna för vad som är tabu respektive fullt acceptabelt varierar över tid och även mellan olika kulturer. För den som vill veta mer om ämnet är exempelvis Analsexguiden ett steg på vägen mot upplysning och förståelse.

 

Produkter finns att köpa

 

Det finns också möjlighet att beställa lämpliga produkter som är speciellt anpassade för analsex, och guiden visar vad som finns att välja på. Det är lättare att köpa på nätet, eftersom utbudet är så varierat. Dessutom är man mer anonym än om man går in i en affär. Det finns alltid något som passar, även om personligt tycke kan variera. Alla är inte bekväma med allt, så det gäller att sätta sina egna gränser på vad man vill vara med om i ett förhållande. Respekt och lekfullhet är bra rättesnören. För singlar kan leksakerna i guiden ge inspiration och variation, om man är sugen på att prova något nytt eller bara vill bejaka sin egen lust.