flakkåpa

En nyinköpt flakkåpa

En nyinköpt flakkåpa

editorial

Jag har en nyinköpt flakkåpa!

Jag köpte nyligen ett lock till min pick up truck och jag är verkligen nöjd med det. Det kallas för en Snug top eller flakkåpa på Svenska och är i princip ett skydd som går över lastbilens säng. Det är bra för att hålla saker rena och torra, och det hjälper också till att hålla tjuvar borta. Jag känner mig mycket säkrare nu när jag har en sådan. Det har varit en del bilinbrott i området där jag bor och jag kände att det skulle vara bra att kunna lämna saker på flaket utan att vara orolig för att de blev stulna.

Massa olika typer

Det finns olika typer av lock tillgängliga, och de är alla utformade för olika syften. En del människor föredrar snug tops, som är mer åtsittande och ger mer skydd mot väder och vind. Andra föredrar hängande lock, som är lättare att öppna och stänga. Oavsett vad du föredrar finns det en typ av lock som passar dina behov. Jag vet själv hur störigt det är att hela tiden behöva tömma flaket, så fort jag lämnar bilen utan uppsikt. Även om det bara är för tio till tjugo minuter.

flakkåpa

Inbrott

Visst helt inbrottssäkert är inte mitt snug top, men det försvårar i alla fall för tjuven en hel del. Nu planerar jag att ta ett snack med mitt försäkringsbolag ör att få ner min premie, det tänker jag att ett skydd mot bilinbrott egentligen måste göra.

Så om du är på marknaden för en om du vill ha ett nytt skydd för en pickup, se till att kolla in de olika alternativen och hitta ett som passar dina behov bäst. Jag är säker på att du kommer att bli nöjd med resultatet. Jag vände mig till ett företag som heter Celer och de hjälpte mig med allt från råd till installation.