entresolplan

Entresolplan är en extra våning på lagret

Entresolplan är en extra våning på lagret

editorial

Med pallställ du köper eller hyr kan du få extra pallplatser ovanpå de ursprungliga och får plats med fler varor på ditt lager. Man köper gods i pallar, och det kan vara allt från kemikaliedunkar till andra varor. Varje pall motsvarar en viss yta.

Lastpallarna får plats i pallställ, men om platsen ändå inte räcker till finns det en ännu mer avancerad lösning. Det gäller om man inte vill eller kan bygga ut sitt lager men ändå vill få plats med mycket mer varor. Skaffa entresolplan, en extra våning på hela lagret, så dubblar du din lageryta.

En konstruktion i metall

Har du ett framgångsrikt företag och säljer mycket, har du säkert också stora inleveranser. Det är ofta förmånliga priser och fraktvillkor när man köper många ton på en gång. Dessutom kan du alltid leverera exakt det som kunderna beställer, och du sparar in extrakostnader för delleveranser och kompletteringar.

image

Entresolplan är en konstruktion i metall, som i praktiken innebär en extra våning på ditt lager. Du kan komplettera med räcken, trappa och hissanordning, och du kan gå däruppe och inspektera dina varor. Vill du se hur entresolplan ser ut kan du leta upp en bra hemsida på internet, där du själv kan se vilken nytta du kan ha av det.

Utnyttja förmånliga frakter

När du beställer entresolplan slipper du att ha bekymmer om att pallplatser tryter. Du behöver inte heller utföra montage och utformning, utan du låter ett expertföretag hjälpa dig med allt som gäller ditt entresolplan. Du kan lagra påskpynt och julprydnader från år till år och behöver inte sälja ut ditt lager för platsens skull.

Du kan utnyttja erbjudanden om att köpa stora kvantiteter mot att få leveransen fraktfritt. Du har plats med allt, och kommer det flera stora beställningar på en gång, kan du leverera utan problem. Länktips: https://www.svelag.se/entresol/.