spa

Finn värme i vintern

Finn värme i vintern

Nu när det är vinter gäller det att vara lite extra rädd om sig själv. Visst finns det folk som ägnar sig åt köldterapi, så som kallbad, men vintern är för många av oss sliter på både kropp och sinne.
Hur många är det inte som får köldeksem eller torr hud under den kalla delen av året. Ett tips är att smörja kroppen inifrån och äta fetter som inte innehåller det inflammatoriska omega6-fettet som till olika grad förekommer i växtoljor av olika slag.

Unna dig också en luftfuktare därhemma för att komma undan från den torra luften som vintervädret för med sig. Många mår ju till exempel bättre i lederna när de är på semester i varmare klimat. Att skaffa en luftfuktare är därför ett enkelt sätt att ”biohacka” sin vardag.

Den som vill ta nästa steg i välmåendet kan boka in sig på ett spa. Varför inte kombinera det med en fantastisk naturupplevelse kring Siljan? Tällberg erbjuder en unik upplevelse som är som ett spa i sig. Alla som någon gång besökt denna ort vet vilken djupt lugnande effekt den har på både kropp och själ. Bara att vandra runt bland husen som blickar ut över sjön är en meditativ upplevelse.

Att sedan kombinera detta med ett besök på Åkerblads spa gör det hela bara ännu mer välgörande för själ och sinne. Speciellt som sagt nu på vintern då vi behöver värme och fukt som mest.

På hemsidan https://akerblads.se/ hittar du all information som du behöver gällande att boka ett besök på Åkerblads. Låt det hela bli som en liten minisemester då du njuter av både spa och mat i detta fantastiska område vid Siljans strand.

På så sätt så kan du också njuta mer av vintern och inte bara känna att du längtar bort från nuet och till värmen som ändå är några månader bort.