Vero Moda kläder

Följ vårens trender med Vero Moda kläder

Följ vårens trender med Vero Moda kläder

Mode är något som kan vara riktigt roligt att inspireras av och att följa. Det behöver inte blir särskilt dyrt heller eftersom flera av de billigare kedjorna håller bra koll på trender och tar fram egna kollektioner, som till exempel H&M och Vero Moda. Några av trenderna som kommer att gälla under våren år 2020 är; Väst – tro det eller ej men att bära väst spås bli den hetaste trenden i vår, man bär den bäst över skjorta eller i kombination till en skräddad suit-look. Shorts – I år är det inte några speciella shorts som gäller. De kan vara långa eller korta och i olika material, huvudsaken är att det är shorts.

Det sena 60-talet – nu kommer Flower power tillbaka, tänk orange, brunt och blått samt överdimensionerade blommor. Transparent – Till våren är chiffong och tyll material att använda sig av. Känns det för avklätt kan man enkelt åtgärda det genom att köra lager på lager. Poncho – Ett plagg som känts ute ett tag blir åter igen trendigt i en uppdaterad kortare tappning. Perfekt att bära när årstiden går från vinter till vår. Prickigt – De prickiga kläderna hänger kvar från förra säsongen, stora som små. Tropiskt – Exotiska blommor, klara färger och palmblad är mönster som att kommer synas år 2020. 

När det kommer till trender så är det bästa, för att ändå kunna behålla en personlig stil, att plocka ut några trender som tilltalar en. Att slaviskt följa alla trender som dyker upp blir sällan lyckat, utan använd modet till att inspireras och göra din egna grej av de olika plaggen som trendar. 

En butik där man kan hitta sina nästa plagg att bära är Bekås. Bland annat har de ett sortiment av Vero Moda kläder till bra priser. De har snabb leverans och fria byten i 21 dagar.