sexleksakerna

För bådas njutning

För bådas njutning

Sexleksaker används för att uppnå ökad njutning. Du kan använda en sexleksak både när det kommer till att tillfredsställa dig själv eller tillsammans med din partner. Många kvinnor tycker om att använda massagestavar för att tillfredsställa sig själva. Det kan för en del vara svårt att få en orgasm och då kan det vara skönt att kunna använda sig av olika massagestavar eller liknande för att lättare nå klimax. En massagestav går även utmärkt att använda tillsammans med din partner. Många kvinnor har svårt att få en orgasm enbart vid penetration och då kan en vibrator vara ett bra val för att även kvinnan ska kunna nå klimax.

 

 

Glidmedel är för bådas skull

 

Ibland känns det som att det finns en missuppfattning när det kommer till glidmedel. En del tänker att man inte behöver använda det för att både du och din partner bli tillräckligt upphetsade själva. Och visst gillar inte alla glidmedel. Men glidmedel gör det faktiskt många gånger bättre för er båda. Det är inte skönt för någon när det blir för torrt. Det skapar onödigt obehag, och även om det känns bra för stunden kan det skava efteråt. Om du upplever att det svider efter samlag kan det vara en bra idé att testa glidmedel. Glidmedel skapar mindre friktion vilket kan leda till en mer behaglig upplevelse för er båda.

 

Hitta något som passar för just dig

 

Det kan ibland kännas svårt att hitta vad som passar just dig, särskilt om du inte är helt säker på vad du är ute efter. Kanske har du testat att googla sexleksaker se och fortfarande inte blivit klokare på vad du skulle tycka om. Det finns faktiskt många bra bloggar som skriver om just sex och sexleksaker. Där kan du få lite vägledning och förhoppningsvis kanske du kommer lite närmare just din nya favorit.