Utbildning botox

Gå en utbildning för att få behandla med botox

Gå en utbildning för att få behandla med botox

Hade verkligen inte läkarjobbet mer att erbjuda än så här? Varje dag måste du konfronteras med hypokondriker på akutmottagningen. Folk som hört talas om något nytt virus på andra sidan jordklotet och tror att de har fått någon infektion som bara kan orsakas av en mygga i Bangladesh. Trots att de inte ens befunnit sig på samma kontinent, någonsin.  

Eller så måste du ta hand om korkade människor som ramlat med elsparkcyklar eller ungdomar som måste magpumpas efter att någon fest spårat ur. Visst, lönen är väl helt okej men det var inte detta du hade i åtanke när du utbildade dig till läkare. Men det finns steg i karriären du kan ta för att byta den här miljön till någonting helt annat, med fortfarande inom medicin. 

Du skulle till exempel kunna gå en utbildning för att arbeta med botox. Om du gör investeringen och ansträngningen att gå en kurs i botoxbehandling kommer du förändra villkoren för dig själv under lång tid framöver. Men inte bara för dig, utan även för dina patienter. 

 

 

Möt nya patienter

Med en certifiering som bevis på att du får behandla med botox får du möta en helt annan typ av patienter. Människor som inte hittar på problem bara för att få ut något smärtstillande beroendeframkallande medel. Istället kommer de till dig med en önskan om att föryngra sina ansikten och släta ut sina rynkor. En mycket skön variation när det gäller patientkontakt. 

Men du kan som sagt inte byta bana utan fortbildning. För bäst information om hur du går en utbildning inom botox kan du googla på just “utbildning botox”. Eller också tar du genvägen via den här direktlänken: https://www.lakarnasestetiskaskola.se/vara-utbildningar/botox. Underskatta inte vad utbildningen kan göra för din karriär. Du bygger ut ditt CV och ger dig själv möjlighet att variera ditt arbete.