Gasolflaska/gasolflaskor

Glöm inte gasolflaskan till årets husvagnssemester

Glöm inte gasolflaskan till årets husvagnssemester

Nu är äntligen campingsäsongen igång och det är dags att resa ut på härliga äventyr med husvagnen. Med en husvagn kan man få med sig allt man behöver under resan och behöver inte bekymra sig om att boka nätter på dyra hotell efter vägen. Man har hela tiden allt man behöver under resans gång lättillgängligt, allt från packning till kök och sovplats. För att husvagnssemester ska kunna vara extra bekväm så är det viktigt att inte glömma gasolen. 

Värme, kyla och goda matlagningsmöjligheter, gasol möjliggör det mesta

Med gasol håller man kylskåpet kallt, man har alltid möjlighet att laga mat på spisen och man har även möjligheten att få behaglig värme i husvagnen om det skulle bli kalla nätter under resan. Gasol är ett säkert, effektivt och ekonomiskt bränsle så länge man förvarar, transporterar och använder det rätt.

I en husvagn får man av säkerhetsskäl förvara som mest två flaskor på elva kilo. Flaskorna ska alltid transporteras och förvaras stående för att undvika läckage. Det är också viktigt att se till så att gasolflaskan (eller flaskorna) är säkrad under transport. 

Var noggrann med utrustningen 

När man köper utrustning till gasol så är det alltid bäst att köpa den i Sverige eftersom det säkerställer att den är godkänd för den svenska marknaden. Det är också viktigt att kontrollera utrustning såsom slangar och regulatorer eftersom de blir slitna med tiden. Genom att kontrollera dem vid flaskbyte, eller minst en gång per år, samt byta ut delar vid behov så kan man tryggt använda sin gasol utrustning.

Stora och små gasolflaskor till privat och kommersiellt bruk

Det är också bra att välja gasol av hög kvalitet, på www.primagaz.se finns gasol för alla tillfällen. Vare sig man är privatkund eller behöver gasol till företaget så hittar man alldeles säkert det man behöver i Primagaz sortiment.