Sexbutik

Hetta upp sexlivet med sexleksaker

Hetta upp sexlivet med sexleksaker

Människokroppen är ett fantastiskt redskap för njutning. Det finns många sätt att uppleva härliga stunder tillsammans i sängkammaren. Ibland hamnar sexlivet på efterkälke på grund av slentrian och att sexet inte känns lika kul, stimulerande och häftigt som det gjorde i början. Då är det viktigt att belysa problemet, prata om det och vidta åtgärder. Det är här sexleksakerna kliver in i bilden. Se dem som ett hjälpmedel för att tända gnistan hos er igen och börja utforska nya sätt att egga upp varandra på.

 

 

Fysisk sexbutik eller webbshop?

 

Fördelen med att besöka en fysisk sexbutik är att ni kan titta, lukta och känna på leksakerna innan ni bestämmer vad ni vill ha. Där finns också kunnig personal som är till för att hjälpa er att hitta precis det ni behöver. Ni får svar på era frågor och kan lämna butiken och vara säkra på att ni har gjort ett inköp som kommer göra er nöjda.

 

En webbshop däremot kanske känns tryggare för er om det känns utlämnande för er att gå till en butik. Ni kan i lugn och ro titta på bilder och läsa om produkterna utan att blanda in någon annan. Vill ni ha mer personlig service så har de flesta webbshoppar en kundservice som ni kan skriva till för att få hjälp.

 

Vad ska ni börja med?

 

Vilka sexleksaker ni ska välja beror såklart på era egna preferenser. Om ni inte har testat något innan så kan ni börja med en liten fingervibrator för henne. Det brukar vara en stairway to orgasm på nolltid, och ni vet ju hur det är – mycket vill ha mer! Ett par handklovar kan göra mycket för fantasin och för honom går det att välja på allt från onaniägg till vibrerande penisringar med prostatastimulator. Här finns mycket att utforska tillsammans som kan liva upp sexlivet igen.