ripped jeans

Hitta rätt passform

Hitta rätt passform

Det har alltid varit lätt för tjejer att handla kläder. Inte bara för att utbudet av damkläder är större än utbudet av herrkläder. Utan för att när det kommer till damkläder så kan man läsa sig till så mycket om trender, mode och rätt passform för rätt kroppstyp. Det är ingenting som talas lika högt om när det kommer till herrmode. Att välja rätt passform för din kroppstyp kan däremot vara avgörande för att plagget ska sitta snyggt. Det gäller kanske framförallt jeans och byxor.

 

 

Olika jeansmodeller

 

Om du letar efter ett par nya jeans kan du tänka såhär: Slim fit passar dig som har en ganska rak kroppsform, regular fit passar de flesta kroppstyper men kanske allra bäst för dig som är vältränad, loose fit passar dig som har en lite bredare kroppsform. Men det är inte riktigt så enkelt heller. Jeans handlar också om vilket uttryck du vill förmedla. Om du gillar ett löst åtsittande plagg oavsett vilket kroppsform du har ska du såklart satsa på en modell som är loose fit ändå. Det är mer riktlinjer du kan gå efter om du är osäker på vilken modell som passar din kroppsform bäst.

 

Snyggt slitna jeans

 

Om du är ute efter ett par snyggt slitna jeans har du tur för det är supertrendigt just nu, framförallt bland herrjeansen. Det gör att oavsett om du är ute efter en modell som är slim fit eller regular fit kommer du kunna hitta ett par med snygga slitningar. Rippade jeans ger ett tufft och självsäkert uttryck vilket passar dig som vill ha en klädstil med lite attityd. Rippade jeans går dessutom att matcha med det mesta. Du kan antingen matcha jeansen med ett par snygga kängor och en enkel t-shirt eller en avslappnad hoodie. Du hittar snygga rippade jeans från 2trendy här: https://www.2trendy.se/shop/ripped-jeans-749s1.html.