pumpservice - pumpar Malmö

Kan pumpar i Malmö bli trädgårdsdekorationer?

Kan pumpar i Malmö bli trädgårdsdekorationer?

editorial

Halloween är en väldigt trevlig högtid. Det är väldigt stämningsfullt att gå runt i villakvarteren i Malmö och se alla utkarvade pumpor med lyktor i som folk har ställt vid sina dörrar. Det är ett fängslande ljus som lyser upp mörkret och ger lite välbehövlig konkurrens till julbelysningen som annars ligger redo att plockas fram från nästa låda i förrådet. Den som inte gått “bus eller godis” med sina ungar bör definitivt göra det nästa Halloween.

Här kommer dock en intressant tanke. Tänk om man istället för pumpor istället hade placerat ut pumpar utanför dörrarna. Fundera på det. Det är trots allt bara en bokstav som skiljer pumpor från pumpar. Skillnaden utöver den språkliga är dock enorm. Titta bara på pumparna som finns här: https://www.pump-pyrolysteknik.se/pumpservice-malmo/.

Om det hade stått pumpar utanför varenda villa i Malmö hade folk såklart reagerat. Det hade blivit en riktig snackis. Eller en riktig trendsättare. Kommande Halloween kanske man bara får se pumpar i trädgårdarna.

 

image

 

Pumpens nya roll

Från och med nu är det pumpar som gäller. Ska det stå massa pumpar utomhus i folks trädgårdar lär de antagligen rosta eller på annat sätt utsättas för slitage från vädret. Då måste det samtidigt också finnas tillgänglig pumpservice för alla pumpar i Malmö. För ju fler pumpar det finns i stan, som dessutom får en ny roll i vårt samhälle, desto fler möjligheter måste det också finnas att få sin pump lagad. Eller hur?

Okej, du är skeptisk. För all del. Ha inte en pump i trädgården då. Var mainstream och ha din tråkiga, uttjatade utkarvade pumpa. Låt pumparna fylla sin gamla hederliga funktion i fabrikerna och i industrin. Där de transporterar trögflytande vätskor och kemikalier från en plats till en annan. Varsågod. Kom inte och klaga nästa Halloween när du är det enda hushållet i kvarteret utan en pump utanför dörren.