Hotell

Lågan brinner inte lika klart

Lågan brinner inte lika klart

Är det svårt att hålla liv i lågan med din partner med krävande ungar? Skjuta till fotbollsträning hit, skjutsa till kompisen dit, laga tre olika måltider för att inte orka bråka om att de ska äta upp maten. Vill sova i er säng lite för ofta när de haft mardrömmar. Att vara förälder är ett heltidsjobb tjugofyra timmar om dygnet. Det är inget konstigt att man inte har ork, tid eller lust att vara intima med varandra i bingen som man var när man var nykära. Det är en del av livets gång, men det innebär inte att man inte förtjänar avkoppling.

 

Alla förtjänar en weekend

Lika viktigt som det är att ta hand om sina barn, lika viktigt är det att ta hand om varandra och relationen med din partner. När ni mår bra kommer barnen må bra. Visst förtjänar ni en helg tillsammans utan barn? Lämna barnen hos mormor och stick iväg på en weekend! Det finns massor av olika ställen att åka till, allt från enkla vandrarhem i Gamla stan till lyxiga hotell i Vimmerby. Tänk er en romantisk svit ni inte behöver lämna på hela helgen. Ni kan beställa roomservice och bara vara för er själva. Låter det inte ljuvligt?

 

 

Lyxig variation

Ni behöver naturligtvis inte spendera helgen i rummet, även om bara det är lockande i sig. Hotell erbjuder i regel även andra komplement som gym, pool och bubbelbad samt restaurang och bar. Det finns egentligen ingen anledning att lämna hotellet överhuvudtaget. Man önskar nästan att man hade kunnat flytta in. Fast ni hade nog saknat barnen i längden ändå. Variation är alltid bäst, och varför då inte variera med lyxig komfort, roomservice, personlig städning och en alldeles utomordentligt god hotellfrukost? Det förtjänar ni. Kanske kan just detta vara det som åter tänder gnistan och återupptar magin i er relation.