lagerhållning

Lagerhållning efter dina behov

Lagerhållning efter dina behov

editorial

Har du någonsin funderat på om det finns något sätt att sänka dina lagerkostnader? Behöver du hela utrymmet som du nu har hand om? Skulle det räcka med hälften om du hade någon som verkligen kan det här med lager?

Men vad ska du sen göra med lagerlokalen som du ändå kommer att betala fullt pris för? Lösningen är att du outsourcar din lagerhållning. På så sätt blir du kvitt huvudvärken med att ha ett för stort lager.

När du outsourcar din lagerhållning så bestämmer du själv hur stort lager du behöver. Varför ska du betala för mer än nödvändigt? Över tid kanske ditt lager ökar eller minskar och då är det dumt att du inte kan få mer eller mindre utrymme, och betala därefter.

Men vad händer om det börjar bli tomt i hyllorna? Tänk om du står där utan varor till dina kunder? Oroa dig inte, med ett datasystem meddelas dina lagerhållare när det börjar bli ont om material eller varor, och då får du ett meddelande att du kan få det justerat.

 

image

 

Betala inte mer än du behöver

Det finns ingen anledning att betala för mer än du behöver. Det är bättre att du har lagerhållning efter det som behövs. Behöver du mer så betalar du för mer, behöver du mindre ska du betala för mindre.

Sluta se ditt lager som ett problem. Låt någon annan ta hand om det så du kan fokusera på det väsentliga, som din försäljning och din kundkontakt.

Med en närhet till allt från lagret i Stockholm så finns det ingen risk att du förlorar din snabba leverans. Behåll kundkontakten, de snabba leveranserna, och bli av med dina bekymmer som är ditt alldeles för stora lager. Lagerhållning efter dina behov löser allt och du kan andas och sova lugnt om nätterna.

Lagret är väl omhändertaget.