LED GATUBELYSNING

Led gatubelysning lyser upp

Led gatubelysning lyser upp

editorial

Det är viktigt att gatubelysningen fungerar, så att man ser var man går och cyklar. Det är också en trivselfråga att slippa gå i mörker. Kommunen brukar sköta gatubelysningen, men du kanske bor så att du vill ha en extra lampa eller två.

Fördelen med led gatubelysning är att sådana lampor inte blir så varma, och de är perfekta om man vill ha dem tända långa tider i sträck. Energikostnaden är också låg, eftersom led gatubelysning är strömsnål. Du beställer enkelt från företag som exempelvis ledmegastore.se där det finns mycket att välja på online.

Gatlykta utanför huset

Om led gatubelysning står i trädgården eller precis utanför häcken vid sovrummet, kan den lätt verka störande för grannarna. Tänk på att placera den på ett bra ställe där ingen har problem med skenet. Det finns lampor med olika modeller och funktioner, allt från spotlights till mysbelysning.

I områden där det förekommer busliv är det perfekt med stenlagda trädgårdar där ingen kan gömma sig och där det finns en rejäl led gatubelysning. Du kan lätt se vem som finns därute, och det känns tryggt att gå där det finns lampor. Skaffa tillräckligt med lampor till ditt hus. Länktips: https://ledmegastore.se/19228-led-gatubelysning

 

LED GATUBELYSNING

Billig belysning med led

Det är en stor fördel för dig att använda led gatubelysning, för lamporna drar så lite energi. Du kan ha tillräckligt många lampor igång under lång tid och behöver inte snåla på utebelysningen. Du behöver inte heller byta lampor så ofta, för de varar förbluffande länge. 

Det är bra att dra fördel av den nya tekniken, så att byta till ledlampor är faktiskt detsamma som att spara pengar. Driftskostnaden är så mycket lägre än med glödlampor av den gamla sorten. Ibland kan en investering löna sig väldigt snabbt, och så är det när man byter sina elektriska prylar och lampor.