måttanpassade Garderober

Måttanpassade garderober gör det så mycket lättare att hålla ordning

Måttanpassade garderober gör det så mycket lättare att hålla ordning

För en person med klädintresse är garderoben en viktig del i hemmet. Kläder håller sig bättre om de förvaras på rätt sätt, för att nämna ett par exempel så bör skjortor hänga på galgar och stickade plagg bör förvaras på hyllor eller i lådor. Genom att hänga skjortorna så får man inte oönskade veck och kragarna håller sig snygga. Stickade plagg kan lätt töjas ut om de hänger och det är därmed bäst att förvara dem liggande. Det är också bra att skapa system i sin garderob för att enkelt kunna hitta de plagg man söker.

Anpassa garderoben efter plaggen

Det är dock inte alla som har plats för en walk-in-closet i sitt hem, men det finns smarta lösningar som kan erbjuda riktigt bra förvaring även på mindre ytor. Med skräddarsydd förvaring till klädesplaggen blir det enklare att hålla ordning i garderoben, vilket i sin tur gör det lättare att hitta de plagg man har tänkt klä på sig. Måttanpassade garderober gör det möjligt att optimera ytan och få exakt den förvaring man är i behov av.

En garderob som är anpassad efter de olika sorters plagg man äger, och som dessutom kan erbjuda förvaring för accessoarer och eventuellt även skor, blir både snyggare samt mer översiktlig. Det kommer helt enkelt aldrig mer vara några problem att hitta dagens outfit. Ett företag som specialiserat sig på skräddarsydda garderober och som brinner för att hitta de bästa förvaringslösningarna är Garderobsform.

Garderober anpassade efter individen 

Garderobsform skapar garderober skräddarsydda efter varje person och de önskemål som finns. Det gör att varje garderob anpassas efter aktuella behov och blir därmed helt unik. De erbjuder såväl öppna garderober som garderober med skjutdörrar. Alla förvaringslösningar från Garderobsform tillverkas på beställning av deras samarbetspartner Komandor, ett globalt företag specialiserat på möbler, inredning och förvaring av hög kvalitet.