företagscatering

Mat med mera

Mat med mera

Om man som företag eller privatperson vill äta och bli serverad mat och dryck på annan plats än en restaurang så kan man ta hjälp av en catering. Och vill man dessutom ha ett helt paket med en mängd olika tjänster och kanske till och med underhållning så kan man välja en premiumcatering i Stockholm som https://restaurangknut.se/. För anlitar man en premiumcatering så kommer man inte bara få mycket god mat och dryck utan det finns en diger meny att välja bland med alla möjliga och omöjliga valmöjligheter.

 

Designa din egen middag

Företagscatering är en tjänst som innebär att mat tillagas och serveras av ett externt bolag, enligt önskemålen från kunden. De som tillhandahåller företagscatering brukar ha sin profil med typ av maträtter som kanske är från något land som Italien eller Grekland, eller landskap som Skåne eller Norrland. Eller så har man lättare bufféer eller exklusivare mat och dryck. Så när man ska välja en företagscatering så är det bland de första besluten som man måste göra tillsammans med vilken plats som man har tänkt använda för måltiden, eller måltiderna.  

 

 

Något till kaffet

När man har bestämt plats, mat och dryck så kan man också anlita en företagscatering för alla övriga tjänster som hjälp vid parkering, garderobiär, dörrvakt, värdinna, serveringspersonal, diskare, discjockey, band och till städningen efteråt. Men man kan även få hjälp med att arrangera lekar och aktiviteter som kan passa in i evenemanget. Företagscatering är dock inget som man måste vara stora grupper för att anlita, eller ens för middagar. Det kan också vara en enkel lunch på kontoret för en eller ett par kunder med endast en kopp kaffe efteråt. Som kund kan man få precis det man önskar, när man önskar det och ett företag som arbetar med företagscatering ger gärna råd och förslag för att hjälpa skapa den perfekt måltiden.