Modulhus

Möt verksamhetens behov med ett modulhus

Möt verksamhetens behov med ett modulhus

Ibland blir det för trångt. Det känns som att väggarna krymper. Ni behöver en större plats att vara på. Kanske är ni en förskola som har fått erfara en gigantisk babyboom i stan. Plötsligt behöver mängder av föräldrar sätta sina barn i förskolan. Er förskola. Ni vill gärna ta emot dem, men ni har inte plats. Än. Tanken är att ni ska bygga ut skolan, men under tiden behöver ni någonstans att bedriva verksamheten och möta det ökade behovet av småbarn i stan. 

Lösningen är given och stavas “Modulhus”. Att beställa in ett modulhus handlar inte som en del tror om att gå ned i standard. Tvärtom. Ett modulhus håller alltid en hög nivå och både ersätter och kompletterar befintliga lokaler på ett utmärkt sätt. Men de är i regel tillfälliga fram till dess att er nya förskola står på plats. Den stora, nya förskolan som ska rymma alla nya elever. Under en övergångsperiod kommer de att få en lika bra skolgång i modulhuset. 

 

 

En station på vägen 

För det är tack vare dessa modulhus som förskolan inte behöver neka något barn en plats. Det är tack vare dessa modulhus som förskolan både kan ge sig själva möjligheten att växa, och fortsätta sin verksamhet under den transportsträcka innan de nya lokalerna står på plats.  

Det som kanske är det allra bästa med modulhus är att du kan vara säker på att du får det du också beställer. Modulhusen tillverkas enligt fabriksprinciper och byggs inte från grunden, likt ett vanligt hus eller byggnad. 

Modulhuset levereras ut till den plats där det ska stå och monteras därefter snabbt och enkelt. Du tänker säkert att det är för bra för att vara sant. Ja, lite så är det. Men man ska komma ihåg att modulhuset bara är en station på vägen mot en annan slutprodukt.