fårskinnstofflor

Så skapar du perfekta myset med bland annat fårskinnstofflor och levande ljus

Så skapar du perfekta myset med bland annat fårskinnstofflor och levande ljus

editorial

Nu börjar det blir riktigt mörk och ruskigt utomhus och det finns ingen tvekan om att hösten är här. Vissa dagar behöver man ha lamporna tända från morgon till kväll då det känns som att dagsljuset aldrig riktigt infinner sig. Det kan kännas lite deppigt, men det ger också det perfekta tillfället att bara stanna inne hela dagen och mysa runt i sköna kläder utan att känna att man borde ut och hitta på något. 

Skapa härlig stämning för optimal avkoppling

Med mycket enkla medel kan man skapa en väldigt mysig atmosfär i sitt hem. Tänd levande ljus lite här och där, kom bara ihåg att det är viktig att ha uppsikt över dem och glöm inte bort att släcka dem. Antingen kan man använda sig av vanliga stearinljus eller doftljus som både tillför mysfaktor och väldoft på en och samma gång. Har man inte doftljus så kan man baka något som sprider härlig lukt i hemmet, här är kanelbullar oslagbart. Slutligen så kan en kopp te, kaffe eller varm choklad tillsammans med en film eller bok skapa den perfekta stämningen.

Kronan på verket (eller tofflan på foten)

För att verkligen känna sig bekväm i denna mysiga atmosfär så krävs såklart sköna plagg och ett par gosiga tofflor. Det finns inte många saker som kan kännas så skönt och avslappnande som att sätta ner sina bara fötter i ett par mjuka tofflor. Väljer man till exempel ett par fårskinnstofflor så får man både bekvämlighet och värme i ett, något som är extra viktigt när temperaturen utomhus sjunker och gör golven i hemmet allt kallare.  

Fårskinnstofflor av hög kvalitet 

Hos Leather House kan man köpa fårskinnstofflor av hög kvalitet till både barn och vuxna. De finns i flera olika färger och storlekar, men det som alla har gemensamt är att de är väldigt sköna att ha på sina fötter. Fårskinnstofflorna som man hittar hos Leather House är tillverkade av skinn från frigående djur och garvade på ett så miljövänligt sätt som möjligt.