annons

Sprid ditt budskap

Sprid ditt budskap

Känner du igen frustrationen av att sitta på en fantastisk idé men upplever att du inte når ut till människorna omkring dig? Du kanske nyligen grundat en grym firma men eftersom du är ny i spelet får du inte så många kunder som du förtjänar och som din kompetens borde representera. Att få ut ditt budskap via annonser och reklam hade kanske kunnat göra susen, men vem har egentligen råd med det? Dessutom sitter det ju ”reklam nej tack” på varenda brevlåda nuförtiden. Det vore ju bara pengar i sjön, tänker du. Men det finns faktiskt ett annat perspektiv i sammanhanget.

 

Inte råd att inte annonsera

Det är en myt att annonsering måste vara svindyrt. Det kan faktiskt till och med vara riktigt billigt. I exempelvis Åkerbladet, som är en superb länk mellan företag, samhällsmedborgare och föreningar i östra Linköping, kan du annonsera för bara 15 kronor för en helsida per hushåll. 15 kronor! Du kan dessutom lita på att priserna inte stiger då tidningen alltid haft samma jämna prissättning på sina annonser. Praktiskt taget har du ju knappt råd att inte annonsera för det priset. Linköping som dessutom är Sveriges sjunde största stad. Vilken exponering!

 

 

Din annons når tusentals potentiella kunder

Din annons hamnar dessutom i ett trevligt litet magasin med traditionella korsord, tävlingar och texter och artiklar som producerats av den egna redaktionen. Din annons försvinner med andra ord inte i ett stort kooperativt flöde med konkurrens av branschens giganter. Visst låter det ändå som en bra idé att annonsera? Det kanske kan bli den språngbrädan som just din idé, din firma eller din förening behöver. Nästan 19 000 exemplar av tidningen delas ut. Det är 19 000 potentiella kunder. Vilken tur att du snubblade in på den här artikeln, se nu till att vara kreativ och förgyll nästa nummer med den bästa annonsen som finns!