kundklubb

Starta en kundklubb och få lojala kunder

Starta en kundklubb och få lojala kunder

De flesta känner till och är medlemmar i olika kundklubbar för privatkunder, men det kanske inte alla tänker på är kundklubbar för företag. Att ha en kundklubb för sina företagskunder är ett mycket bra sätt att bygga kundlojalitet och lönsamhet. Genom att skapa en kundklubb för B2B (Business to Business) kan man använda sig av ett poängsystem som ökar merförsäljning och styr kunderna mot önskade produkter. Det är ett effektivt sätt som räcker längre än de klassiska rabatterna. Det ger även en känsla av exklusivitet och gör att kunden kan känna sig utvald genom att den får ta del av speciella erbjudanden, nyheter, produktlanseringar och mycket annat. En kundklubb öppnar också för en närmare kommunikation med kunder som kan ge stor konkurrenskraft.

Genom att anlita ett företag som Inspiration Company kan man få hjälp att skräddarsy och starta sin kundklubb för att den ska ge så stor utdelning i försäljning som det är möjligt. Inspiration Company erbjuder en anpassad lösning oberoende av vilken bransch företaget är verksam i samt att de tar hand om all administration och support. Det är inte ovanligt att B2B-kunder har väldigt olika krav när det kommer till vad som motiverar till köp och lojalitet, därför är det en mycket god idé att ta hjälp när man ska samla dem i en och samma kundklubb.

Tar man hjälp av Inspiration Company till att starta sin kundklubb företag får man en lång rad hjälpmedel för att lyckas. Bland annat en grafiskt anpassad webbportal, en tekniskt anpassad webbportal med flexibilitet för aktiviteter på kort och lång sikt, verktyg för att planera aktiviteter och kampanjer samt möjlighet att skapa mervärde för medlemmarna som passar alla istället för bara några få. De ger helt enkelt grunden till att starta ett lojalitetsprogram samt ger ett verktyg att styra kundernas beteende. 

Inspiration Company startade år 1999 och har sedan dess arbetat för att leverera kvalitet och visa upp konkreta resultat.