mitsubishi

Ta hand om din bil på bästa sätt

Ta hand om din bil på bästa sätt

Att vända sig till en märkesverkstad för att få service av bilen är både tryggt och säkert för dig som kund. Teknikerna som ansvarar för din bil har både kunskap och kompetens för att göra ett bra jobb. Att serva bilen löpande innebär att man också sparar pengar i längden och hinner upptäcka fel innan det går för långt. Det betyder att bilens driftsäkerhet bibehålls i längden. Givetvis följs bilens servicemanual när den är inne på verkstaden, och det är bara originaldelar som används. Det är viktigt att även nyare bilar får regelbunden underhållsservice för att få behålla fabriksgarantin.

 

Detta ingår i servicen

Några av de sakerna som ingår i servicen kanske anses som självklara, som till exempel kontroll av belysning – både invändigt och utvändigt, blinkers och bromsar. Andra saker som kanske man inte själv tänker på, men som också ingår är att verkstaden kontrollerar motorskicket, växellådan och drivaxlar med mera. Bilverkstaden kan även läsa av eventuella felkoder och diagnostisera problem som felkoderna kan indikera. När punkterna i servicen är avklarade provkörs bilen för att kontrollera så allt fungerar som det skall. Vallentuna motor gör det lätt och bekvämt för dig som fordonsägare som behöver Mitsubishi Service i Stockholm, så bilen mår så bra som möjligt.

 

 

Anlita en trygg bilverkstad

Serviceteamet hos Vallentuna motor hjälper dig gärna med vägledning och råd för din bil. Att äga, serva och underhålla sin bil ska vara enkelt för dig som bilägare. Serviceteknikerna utbildas på det senaste inom Mitsubishi, vilket gör att de är mycket kompetenta och välutbildade inom deras gebit. Dessutom har serviceteknikerna även stort fokus på kundens behov och har kunden i centrum. Hos https://www.vallentunamotor.se/ blir servicen väl utförd med kvalité gjord på ett fackmannamässigt sätt. När bilservicen är utförd på din Mitsubishi får du givetvis en auktoriserad stämpel i serviceboken.