stora tavlor

Unika handmålade tavlor

Unika handmålade tavlor

På Galleri Mynewart.se följer vi trender och ser vi det som vår främsta uppgift att göra alla konstälskande svenskar nöjda. Vi har därför bestämt oss för att lägga fokus på modern konst och stora tavlor, eftersom det visat sig att dessa är mycket eftertraktade. 

En stor tavla kräver utrymme, men har du detta kan en tavla av större mått sätta tonen för känslan i hela rummet. Vi vågar lova att en tavla från oss kommer att dra många blickar till sig och få mycket beröm av dina gäster.

Alla målningar från https://mynewart.se/stora-tavlor är handmålade av konstnärer med känsla för vad den moderna människan vill ha. I den skapande processen använder konstnärerna oljefärg för att få ett vackert djup i målningen. Oljefärg hjälper också till att intensifiera färgerna i verket, något du kommer att märka när du får upp din målning på väggen. Färgerna är ovanligt klara och vackra.

Konstnärerna har vi noggrant valt ut. Vi samarbetar endast med passionerade konstnärer med mångårig erfarenhet. Många av dem har egna gallerier och alla har olika inriktningar på sitt skapande. Därför kan vi erbjuda många olika typer av målningar, allt ifrån abstrakt konst till motivmålningar. 

Att välja tavla till sitt hem är inte alltid så enkelt. Alla har vi olika smak, och är man fler i hushållet gäller det att hitta något som alla tycker om. Men när man väl kommit överens kan en tavla som hänger i sin rätta miljö vara överväldigande vacker.

Du behöver naturligtvis vara säker på att du har valt rätt tavla, och för oss är det oerhört viktigt att du är nöjd med ditt köp. Därför har du på Galleri Mynewart.se en utvidgad returrätt på hela 30 dagar.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du undrar något, vi hjälper dig mer än gärna med alla dina frågor!