brunnsborrning

Vill du installera bergvärme i Västerås?

Vill du installera bergvärme i Västerås?

editorial

Har du bestämt dig för att skaffa ett bra och pålitligt värmesystem? Kanske har du redan ett vattensystem installerat i huset, men driften har varit för dyr. Har du till exempel en elpatron med direktel till dina element, då vill du säkert byta till något som är billigare i drift. Kanske har du en pelletsbrännare och är trött på att skyffla pellets i tid och otid och ideligen behöva rensa anläggningen? Om du har en gammal oljepanna, då är det verkligen dags att gå över till något annat. Något som är mer hållbart och miljövänligt.

Anlita en firma som är proffs på brunnsborrning för ditt projekt med bergvärme i västerås. Det bästa är att kontakta ett företag som har lång erfarenhet av borrning för vatten men också för geoenergi, alltså bergvärme. Då får du hjälp med borrningen för geoenergi, grävning och den rördragning som krävs fram till huset. 

Allt utvändigt arbete sköter borrfirman om. När det är klart kan du antingen själv eller med hjälp av rörmokare ansluta till din värmeanläggning. Saknar du en anläggning kan du få tips och råd om hur den ska installeras och disponeras.  

 

brunnsborrning

 

Brunnsborrning för eget vatten, samtidigt med bergvärme

Eget vatten är en resurs och det kan vara skönt att veta att man har en egen brunn. Har din gamla brunn sinat eller är av dålig kvalitet, då är det kanske dags att borra för en ny brunn. Det kan till och med vara en idé att göra det i samband med att man anlitar en firma för borrning för geoenergi.

Erfarenheten och utrustningen finns och du får allting gjort samtidigt. Analyser av vattnet ingår också. Genom att borra efter vatten på din tomt, höjer du också värdet på din fastighet. Brunnsborrning och installation av bergvärme är två värdehöjande åtgärder för ditt hus. Anlita proffs redan idag.